Clubweekend 10-12 maart 2017

Dit jaar ging ons clubweekend door in het landelijke Dranouter. Een streek vol zonnige heuvels, gefrustreerde wietkwekers en vrolijke hopboeren. Kortom de ideale locatie voor een weekend vol fun en teambuilding!

Dag 1

‘s Morgens sprongen we meteen in onze laarzen voor de meest edele sport van het Heuvelland: boerengolf! Wat heb je nodig: een slijkerige weide, tien gaten in de grond, een klomp vastgebonden aan een stok, een voetbal en een gezonde portie golftalent. Er werden geen hole-in-one’s geregistreerd, maar een aantal leden hadden duidelijk talent, sommigen overwegen zelfs een carrièreswitch.

In de namiddag kozen we voor een steviger alternatief, we gingen paintballen in de bossen van Poperinge. Niets toffer dan je medeclubleden bekogelen met verfkogels. Top teambuilding!

Dag 2

Dranouter is de streek van de hop en waar hop is, is bier! Daarom gingen wij, met plezier, langs bij één van de bekendste brouwerijen uit de streek: de Sint-Bernardus brouwerij in Watou. We bezochten de plaats waar de flessen gebotteld worden, gelukkig mochten we er na afloop ook een paar ontbottelen.

We sloten ons jaarlijks clubweekend af met een gezonde wandeling door het prachtige Heuvelland.