Sint-feestje (03/12/2017)

Naar jaarlijkse gewoonte kwam de Sint langs bij de kindjes. Het goede nieuws: ook dit jaar waren alle kindjes braaf en verdwenen er geen kindjes in de zak van zwarte piet.

Naar jaarlijkse gewoonte startten we met een knutselactiviteit: de kinderen kleurden en vouwden de stoomboot van Sinterklaas. De resultaten waren prachtig, we hadden een groep creatieve kinderen mee! Hierna stonden er klaaskoeken en warme chocomelk klaar voor alle kindjes.
Toen deze waren opgesmuld klopte er iemand op de deur: Sinterklaas en 3 zwarte pieten! Alle kinderen werden één voor één bij de Sint geroepen, ze kregen een persoonlijk cadeautje en wat snoep. Ook de leiding werd niet gespaard.

We danken Hotel Portinari voor de gastvrijheid. Deze activiteit organiseerden we voor zo’n 25 kansarme kinderen tussen 6 en 12 jaar.