Sint-feestje (02/12/2018)

Op zondag 2 december kregen we in Brugge hoog bezoek uit Spanje van de Sint.
Alle kindjes mochten op voorhand een verlanglijstje opsturen naar de Sint en zijn helpers. De dag zelf hebben we ingezet met het knutselen van Sinterklaas & Zwarte Pieten mannetjes. Nadat we alle creaties hadden afgewerkt, hebben we genoten van een smakelijk vieruurtje. En wat is er nu lekkerder op een frisse herfstdag dan boterkoeken met warme chocolademelk!
Eens de magen goed gevuld waren konden de kinderen niet wachten om de Sint te verwelkomen en steeg de spanning om te ontdekken welke fratsen de Zwarte Pieten zouden uithalen. Na het zingen van tientallen Sinterklaasliedjes vonden de Sint en de Pieten de weg naar ons. Een voor een mocht elk kindje en elk lid van Rotaract Brugge even bij de Sint op schoot. In het grote Sintboek stond dat er dit jaar geen stoute kindjes waren geweest, dus kreeg iedereen een cadeautje. Op het einde van de middag konden de kinderen dan ook gelukkig en met hun cadeautje terug naar huis gaan. Dankjewel Sint!

Sint-feestje

Sint-feestje