Skireis D1620 (02/02/2019-09/02/2019)

Het overkoepelende district 1620, waar Rotaract Brugge deel van uitmaakt, organiseerde van 2 tot 9 februari een skireis naar het mooie Oostenrijk. Hieraan namen maar liefst zes leden van onze club deel, een mooie delegatie!

Zaterdagochtend in de vroege uurtjes vertrokken alle 16 rotaracters met verschillende wagens richting Hotel Victoria in Kaprun. Het eerste avondmaal werd aangesneden en iedereen kroop vroeg onder de wol. Onze dag startte telkens met een uitgebreid ontbijt waarna iedereen de bus opging, ski’s en skibotten inclusief. Na een voor sommige intensieve, voor sommige minder intensieve skidag volgde de Oostenrijkse après-ski getypeerd door rijkelijk vloeiende halve liters bier, shotjes jägerbombs en meezing-schlagers of een welverdiend bezoek aan het welness-complex. Nadien werd genoten van een diner in het hotel en afgesloten met een rondje nagelen of kaarten in de bar. De maandagavond namen we met zijn allen deel aan een epische kroegentocht en woensdagavond ging de après-ski plots over in een avondje “bloemetjes buitenzetten tot middernacht”. Opstaan was af en toe dus iets lastiger, maar we hoorden niemand klagen.

Kortom de skireis was een mengelmoes van skifahren, zonovergoten bergen, sfeer op de piste, zalige après-ski en gezellige momenten onder vrienden. De afwezigen hadden wederom ongelijk, een aanrader!

Skireis

Skireis

Skireis