Rotaract Kids Day (22/04/2019)

Naar jaarlijkse gewoonte kwamen we op paasmaandag samen met alle Rotaracters van het district D1620 om 280 kansarme kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Verkleed als piraten en vol enthousiasme startten we dag met een lekker ontbijt.

Als eerste activiteit mocht Rotaract Brugge een initiatie schermen volgen, erna legden we het hindernissenparcours (met klimmuur en speleobox) af en speelden we hockey. We sloten de voormiddag af met een fietsparcours op een – al dan niet – normale fiets.

Het district zorgde voor een lekkere broodjeslunch en naar jaarlijkse traditie schminkte Rotaract Brugge de kindjes in piraten(prinsessen).

Na de middag startten we met wat competitie, erna mochten we naar het springkastelenparadijs (de favoriet van de meeste kindjes) en sloten we af met een knutselactiviteit. Na een echt piratenijsje werd de dag afgesloten met een heuse piratenparty!

Bedankt Brendan, alle voorzitters sociaal en alle leden voor deze fantastische dag!