Plopsaland (01/05/2019)

Een week na de befaamde Rotaract Kids Day trokken we alweer op stap met onze groep van 25 kansarme kinderen, ditmaal naar Plopsaland. We startten in Heidi-land voor een spectaculaire rollercoaster (enkelen kwamen wat bleekjes van de attractie) en om te bekomen bezochten we hierna iets rustigere attracties op.

Plopsaland2019

Plopsaland2019

Plopsaland2019

We lunchten met boterkoeken, de kindjes lieten ons echter niet lang op adem komen. Er was nog veel te zien en te doen: de piratenboot, het Plopbos, Viktors Race, de Grote Golf en voor de ‘durfals’ onder ons was er nog Anubis The Ride. Met de kleinsten sloten we de dag af in Mayaland en de oudste kozen er nog eens rollercoaster uit. Doodmoe (zowel de kindjes als de leden) brachten we 25 kindjes terug bij hun ouders.

Plopsaland2019

Plopsaland2019

Plopsaland2019