Clubweekend (01-03/03/2019)

Van 1-3 maart 2019 vond ons jaarlijks clubweekend plaats. Het clubweekend wordt steeds georganiseerd door functie sport en vindt plaats in het voorjaar. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen, ook buiten de typische clubevenementen.

De vrijdagavond worden eerst bedden ingepalmd en gaat het weekend van start met een apéro. Dit jaar werd gekozen voor een verblijf te Westouter nabij de Franse grens. De eerste avond werd gevuld met een (weeral saaie) aflevering van Temptation Island, de doop van enkele nieuwe leden en een spetterend feestje tot in de vroege uurtjes.

Met voor sommigen ietwat kleine oogjes vertrokken we zaterdagochtend naar wijndomein Entre-Deux-Monts om een woordje uitleg te krijgen rond hun wijnbouw. Nadien volgde natuurlijk een bijhorende wijnproeverij. In de namiddag was het dan tijd voor wat actie met een slide down langs de deathride, proberen niet nat te worden langs de avonturengracht en terug droog worden door een ritje op de quad. Vuil maar voldaan trokken we terug naar ons huisje. Een douche en avondmaal later barstte het themafeestje ‘CARTE BLANCHE’ los!

Zondagochtend bezochten we als afsluiter een commandobunker uit de Koude Oorlog gaan en werd nog samen geluncht. Allen terug gepakt en gezakt vertrok iedereen huiswaarts na een gevarieerd clubweekend gevuld met plezier, vertier, (nachtelijk) avontuur, en zoals steeds weer feest!

clubweekend