Interclub met BruZu (16/06/2019)

Een regenachtige dag weerhield ons niet om eens op sportieve manier de interclub banden te versterken. Met een 20 tal mannen (én vrouwen) trokken we naar de e-kart in Gent. Daar namen we het in elektrische karts tegen elkaar op. Een eerste manche bepaalde wie het in de finale tegen elkaar opnam.

Een massasprint was niet te vermijden en net voor het ingaan van de laatste ronde trok Pieterjan (Rotaract Zuid) het pak op een lint. Lowie moest een inhaalbeweging maken en schoof nog fors op. Maar tegen Alexander was niemand opgewassen en in een bloedstollende laatste ronde werd duidelijk wie de sterkste was. Als enige vrouw in de finale stond Charlotte best wel haar mannetje, ze eindigde op een mooie vierde plaats – na Pieterjan, Alexander en Gauthier.

Na de race werden de banden nog wat meer versterkt met een stevige hamburger. Het was een toffe namiddag en hopen zo in de toekomst nog meer activiteiten te doen met Rotaract Brugge-Zuid!

clubweekend