Interclub Aalter en Eeklo (07/07/2019)

Als vierde en laatste interclub-activiteit voor dit werkjaar organiseerde Rotaract Brugge samen met Rotaract Aalter en Eeklo een interclub zondag 7 Juli om nog eens op een ontspannen manier te verbroederen. We startten om 14u30 met als verzamelpunt Natuurgebied de Boerekreek in Sint-Laureins. Daarna ontdekte de groep per bierkar het Meetjesland en dit onder een stralende zomerzon en met voldoende (vloerbare) afkoeling. Tussentijds stopte de bierkar even voor een depannage (oeps) en een gezellige picknick. Met een nieuwe vooras en veel goesting startte men deel 2 van de tocht door het Meetjesland.

interclub

interclub

Als afsluiter van de activiteit keerden de drie clubs integraal terug naar de startlocatie. Met zicht op de prachtige Boerekreek sloot de groep de dag af met een lekker avondmaal.

interclub