Skireis D1620 ( 1/02/2020-8/02/2020)

Het overkoepelende district 1620, waar Rotaract Brugge deel van uitmaakt, organiseerde van 1 tot 8 februari 2020 een skireis naar het mooie Oostenrijk. Hieraan namen maar liefst zes leden van onze club deel, een mooie delegatie!

Zaterdagochtend vertrokken we richting Kirchberg in Tirol. Dit was een rit van 10 uren.
Onze dagen begonnen telkens met een lekker ontbijt waarna we richting de skipiste vertrokken. Na een intense dag skiën, volgde uiteraard de Après-ski. Nadien werd genoten van een diner in het hotel en afgesloten met een rondje nagelen of kaarten in de bar.
We hadden 2 dagen slecht weer, waardoor we ook eens gaan rodelen zijn en gebruik maakte van de sauna die in ons hotel was.

Kortom de skireis was zeker iets om niet snel te vergeten en nog veel over na te praten.

Skireis

Skireis